• DOLAR

    Alış:32.3694 Satış:32.382
  • EURO

    Alış:34.952 Satış:35.0567
  • ÇEYREK

    Alış:3765.5 Satış:3827.1
21 Mayıs 2020, Perşembe 1:05 | A+ | A-

ZEMİN KAUÇUK MALZEMELERLE KAPLANIYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Karaköy Mahallesi 284. Sokak’ta yeni bir park yapmak üzere ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Çocuk oyun alanında bulunan oyun gruplarının bulunduğu zeminleri kauçuk malzemeyle kaplıyoruz.''dedi

ZEMİN KAUÇUK MALZEMELERLE KAPLANIYOR

Karaköy Mahallesi 284. Sokak’ta yeni bir park yapmak üzere çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkın zeminini kauçuk malzemelerle kaplıyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Karaköy Mahallesi 284. Sokak’ta yeni bir park yapmak üzere ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Çocuk oyun alanında bulunan oyun gruplarının bulunduğu zeminleri kauçuk malzemeyle kaplıyoruz. Şu an ekiplerimiz alanda kaplama için gerekli düzenlemeleri yapıyor. Darbe etkisini emici özelliğiyle düşmelerden kaynaklanan yaralanmaları diğer yüzeylere göre en aza indiren ve kaymayı önleyen, aşınmaya karşı dirençli ve uzun ömürlü bu kauçuk zemin sayesinde çocuklarımız daha güvenli şekilde oynarken anne ve babalar da huzur içerisinde vakit geçirebilecek“ dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık