• DOLAR

    Alış:32.3105 Satış:32.3193
  • EURO

    Alış:35.0863 Satış:35.1154
  • ÇEYREK

    Alış:3716.9 Satış:3775.9
09 Ekim 2020, Cuma 10:10 | A+ | A-

MANAVGAT BARBAROS CADDESİ'NE SİNYALİZASYON

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta trafiğin yoğun olduğu Emek ve Yayla Mahalleri arasındaki Barbaros Caddesi üzerinde sinyalizasyon çalışması yaptı

MANAVGAT BARBAROS CADDESİ'NE SİNYALİZASYON

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta trafiğin yoğun olduğu Emek ve Yayla Mahalleri arasındaki Barbaros Caddesi üzerinde sinyalizasyon çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde trafik sıkışıklığının önü geçmek için çalışmalar yapıyor. Manavgat ilçesinde üniversite bölgesi konumunda olan, ayrıca sürücü adaylarının güzergahında bulunan Barbaros Caddesi üzerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek ve kazaları en aza indirmek amacıyla Emek ve Yayla Mahallelerinin birleştiği kavşağa sinyalizasyon çalışması yapıldı.
TRAFİK DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK
Antalya Büyükşehir Belediyesi sinyalizasyon ekipleri, çalışma alanında hat döşeme çalışmalarını bitirdi. Kısa sürede 16 adet sinyalizasyon direkleri ve sistemin de kurulmasıyla birlikte kavşaktaki çalışma tamamlandı. Böylece Barbaros Caddesi, üzerine kurulan sinyalizasyon sistemi sayesinde sürücüler ve yayalar açısından daha güvenli hale gelmiş oldu.

Habere Ait Resimler

yukarı çık