• DOLAR

    Alış:32.3338 Satış:32.3983
  • EURO

    Alış:34.8314 Satış:35.364
  • ÇEYREK

    Alış:3759.0 Satış:3827.3
10 Eylül 2020, Perşembe 12:07 | A+ | A-

CHP VE İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN BÖCEK'İ ZİYARET ETTİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ardından İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

CHP VE İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN BÖCEK'İ ZİYARET ETTİ

“Başkan Böcek’in durumu iyiye gidiyor”

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ardından İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek’in doktorlarından aldığı bilgileri paylaşan Ergun, “Sayın Böcek’in durumu daha da iyiye gidiyor” dedi.
İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları, Antalya Milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Yalnızca Antalya’da değil ülke genelinde Başkan Böcek’in sağlık durumuyla ilgili kulaktan kulağa haberler dolaştığını dile getiren Ergun, gelişmeleri ilk ağızdan öğrenmek için Antalya’ya geldiğini söyledi. Ergun, Başkan Böcek’in doktorlarıyla yaptığı görüşmede aldığı bilgilerin son derece sevindirici olduğunu belirterek, “İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşarak, Antalya’mıza hizmet etmeye devam edecektir” dedi.
TORUN’UN ARDINDAN ERGUN DA UYARDI
Ziyaretin ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte basına açıklama yapan İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun, Başkan Böcek’in sağlık durumuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar dışındaki haberlere ve açıklamalara itibar edilmemesini istedi.
“DAHA ÖZENLİ OLUN” ÇAĞRISI
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise Başkan Muhittin Böcek’in tedavisinin başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, “Daha önce de söylediğimiz gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi dışında yapılan hiçbir açıklamaya, bilgiye itibar edilmemesini özellikle rica ediyoruz. Tüm Türkiye ve Antalya o bilgiye itibar etsin. Çünkü bu konuda bir takım değerlendirmeler oldu. Bu tür haberler hem hastanede tedaviyi sürdüren doktorları hem aileyi hem de bizleri etkiliyor. Onun için bu konuda çok daha özenli olunmasını bir kez daha rica ediyoruz.”

Habere Ait Resimler

yukarı çık