• DOLAR

    Alış:32.4885 Satış:32.5075
  • EURO

    Alış:34.5498 Satış:34.5848
  • ÇEYREK

    Alış:4044.3 Satış:4109.7
27 Ağustos 2020, Perşembe 10:06 | A+ | A-

Kırsalda köprü ve menfez yapımları aralıksız sürüyor

Kırsalda köprü ve menfez yapımları aralıksız sürüyor.Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana'nın dört bir yanında yaptığı köprü ve menfezlerle önemli bir ihtiyaca cevap verdiği gibi gönülleri de buluşturuyor.

Kırsalda köprü ve menfez yapımları aralıksız sürüyor
Kırsalda köprü ve menfez yapımları aralıksız sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın dört bir yanında yaptığı köprü ve menfezlerle önemli bir ihtiyaca cevap verdiği gibi gönülleri de buluşturuyor.

Şehir merkezi ile birlikte ilçelerde de çalışmalarını aksatmadan devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez ve taşra ilçelerine köprü ve menfez yapımını aralıksız sürdürüyor. Kırsaldaki ilçeler ile köyler arasındaki ulaşımı kolaylaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde gerçekleştirdiği hizmetleri, kırsaldan esirgemiyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri; Pozantı, Yüreğir, Kozan, Feke, Sarıçam, İmamoğlu, Aladağ, Çukurova ve Karaisalı ilçelerinde köprü ve menfez çalışmalarına devam ediyor. Pozantı’da 3, Kozan’da 4, Feke’de 4, Sarıçam, Aladağ, Çukurova ve Karaisalı’da 1’er köprü inşa eden Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kozan’da 3, Yüreğir’de 2, İmamoğlu ve Karaisalı’da ise 1’er menfez yaptı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık