• DOLAR

    Alış:32.595 Satış:32.6013
  • EURO

    Alış:34.7383 Satış:34.7672
  • ÇEYREK

    Alış:4043.6 Satış:4107.4
30 Temmuz 2020, Perşembe 9:07 | A+ | A-

Büyükşehirden mezarlıklarda Kurban Bayramı temizliği

Büyükşehirden mezarlıklarda Kurban Bayramı temizliği ,düzenleme ve ilaçlama… Adana Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda yurttaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehirden mezarlıklarda Kurban Bayramı temizliği
Büyükşehirden mezarlıklarda Kurban Bayramı temizliği
Mezarlıklarda temizlik, düzenleme ve ilaçlama…

Adana Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nda yurttaşların rahatbir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Asri, Buruk ve Kabasakal mezarlıklarında öncelikle yaşlı, engelli ve dezavantajlı vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirmeleri için mezarlık içerisinde klimalı araçlarla ulaşımları sağlanıyor.

TEMİZLİK, DÜZENLEME, İLAÇLAMA…

Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri Kurban Bayramı’nda yurttaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için rutin temizliğin yanı sıra kent genelinde bulunan merkez, ilçe ve köy mezarlıklarında büyüyen otların ve çalıların temizliğini ve çevre düzenlemesini yaptı. Mezarlık içerisindeki olası haşere, böcek ve sineklerin yok edilmesi için Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve İlaçlama ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Asri, Buruk ve Kabasakal mezarlıklarında öncelikle yaşlı, engelli ve dezavantajlı vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirmeleri için mezarlık içerisinde klimalı araçlarla ulaşımları sağlanıyor.

Ayrıca zabıta ve özel güvenlik ekiplerince maske, su, kolonya, bayram şekeri, lokum ve dua kitapları da hediye ediliyor.

Habere Ait Resimler

yukarı çık