• DOLAR

    Alış:32.3269 Satış:32.3359
  • EURO

    Alış:35.1039 Satış:35.1354
  • ÇEYREK

    Alış:3727.9 Satış:3787.1
27 Kasım 2020, Cuma 11:37 | A+ | A-

Büyükşehir'den çim sahalara özel bakım

Büyükşehir'den çim sahalara özel bakım Amatör spor müsabakalarının oynandığı sahalarda bakım, çizim ve temizlik çalışması yapıldı.

Büyükşehir'den çim sahalara özel bakım
Büyükşehir’den çim sahalara özel bakımAmatör spor müsabakalarının oynandığı sahalarda bakım, çizim ve temizlik çalışması yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerinin yanı sıra ilçe statlarının çim futbol sahalarında bakım, çizim ve temizlik çalışması yaptı. Kulüp yetkililerinin yanı sıra tesisi kullanan vatandaşlar da bu hummalı çalışmalardan gayet memnun.

Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın direktifleri doğrultusunda ortak çalışma yaparak, çok sayıda merkez mahallede ve ilçelerde, çim futbol sahalarının bakım, temizlik ve çim biçme işlemini gerçekleştirdi.

Korona virüsle mücadele kapsamında alt liglere ara verilmesi nedeniyle harekete geçen Arana Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki tesislerde bakım çalışması gerçekleştiriliyor.
19 saha personeliyle yalnızca futbol sahalarının değil, okul bahçelerindeki ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne sahaların da bakım, temizlik ve çizim faaliyetlerinedestek olan Adana Büyükşehir Belediyesi son olarak Yüreğir’de bulunan Atakent Futbol Sahası’nda zemin çalışması gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, söz konusu çalışmasını her hafta periyodik olarak sürdürüyor…

Habere Ait Resimler

yukarı çık