• DOLAR

    Alış:32.3524 Satış:32.3601
  • EURO

    Alış:34.9362 Satış:34.9744
  • ÇEYREK

    Alış:3763.5 Satış:3824.6
10 Eylül 2020, Perşembe 10:07 | A+ | A-

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…Adana'nın dört bir yanında asfalt çalışması sürerken, yeni stat çevresinde peyzaj ve düzenleme yapıldı.

Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…
Büyükşehirden aralıksız yol ve peyzaj hizmeti…Adana’nın dört bir yanında asfalt çalışması sürerken, yeni stat çevresinde peyzaj ve düzenleme yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca kent estetiğiyle ilgili önemli dokunuşlar yaparak Adana’nın çehresini güzelleştiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Sarıçam ilçesi Baklalı Mahallesi’nde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Baklalı Mahallesi ile D-400 arasındaki bağlantı yolunda çalışmalarına devam eden ekipler, yolun 1100 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki kısmında bitümlü sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken, 5000 metrelik kısmında da aynı yöntemle bakım onarım çalışması yaptı. Çalışmalarına aralıksız devam eden Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Baklalı-Yılankale-D-400 bağlantı yolu arasındaki 5000 metre, Büyük Burhaniye-Ünlüce arasındaki 3000 metre ve Ünlüce-Baklalı bağlantı yolu arasındaki 5000 metrelik kısmında bitümlü sıcak asfalt ile onarım gerçekleştiriyor.

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adana’da yapılan UEFA standartlarında 33 bin kişilik yeni stadyum çevresinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Prof. Dr. Can Özşahinoğlu Bulvarı’nda peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından ‘’01 Kardeşliktir’’ temalı çalışmada Adana’nın iki güzide takımı Adana Demirspor ve Adanaspor’un ışıklı amblemleri ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘’Güzide Takımlarımıza Başarılar Dilerim’’ sözü de yer aldı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık