• DOLAR

    Alış:32.3399 Satış:32.3484
  • EURO

    Alış:35.0711 Satış:35.1569
  • ÇEYREK

    Alış:3741.2 Satış:3800.5
27 Kasım 2020, Cuma 10:20 | A+ | A-

Büyükşehir İmamoğlu'nu sağlıklı suya kavuşturuyor

Büyükşehir İmamoğlu'nu sağlıklı suya kavuşturuyor İmamoğlu İçme Suyu Projesi'nin ilk etabı tamamlandı, ikinci etabın yapımı sürüyor İçme suyu şebekesinin asbestli boruları değiştiriliyor Adana Büyükşehir Belediyesi, hem merkez ilçelerde, hem kırsalda, kentin dört bir yanında altyapı,….

Büyükşehir İmamoğlu'nu sağlıklı suya kavuşturuyor
Büyükşehir İmamoğlu’nu sağlıklı suya kavuşturuyor .İmamoğlu İçme Suyu Projesi’nin ilk etabı tamamlandı, ikinci etabın yapımı sürüyorİçme suyu şebekesinin asbestli boruları değiştiriliyorAdana Büyükşehir Belediyesi, hem merkez ilçelerde, hem kırsalda, kentin dört bir yanında altyapı, yol, su ve diğer ihtiyaçların giderilmesi için, yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Karataş’tan Feke’ye, Yumurtalık’tan Tufanbeyli, Ceyhan’dan Aladağ’a 15 ilçenin tamamında, acil ihtiyaçları ön plana alarak hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi, eş zamanlı sürdürülen çalışmalara İmamoğlu ilçesinde devam ediyor. İmamoğlu İçme Suyu Projesi’nin ilk etabı tamamlandı, ikinci etap çalışmaları sürüyor.

İMAMOĞLU’NDA İLK ETAP ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hemşehrilerine her koşulda hizmet etmek ve altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ve belediye birimlerine yönelik talimatlarını yoğunlaştırdı.

Bu çerçevede ASKİ, İmamoğlu ilçesinde yarım kalan içme suyu projesini tamamlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) projenin 18 bin 200 m’lik birinci etabını tamamladı. 150 km’lik ikinci etabın yapımına devam eden ekipler, ilçedeki içme suyu şebekesinin 12 km’lik bölümünde sağlığa zararlı asbestli boruları da değiştiriyor.

İmamoğlu’nda uzun süre dayanacak ve su kaçaklarının sıfıra indirileceği bir şebeke inşa eden ASKİ, ilçede yaşayan Adanalıların kısa sürede sağlıklı içme suyuna kavuşmasını sağlayacak.

Habere Ait Resimler

yukarı çık