• DOLAR

    Alış:32.3531 Satış:32.3795
  • EURO

    Alış:34.9735 Satış:35.0698
  • ÇEYREK

    Alış:3761.2 Satış:3825.1
13 Kasım 2020, Cuma 15:40 | A+ | A-

Başkan Zeydan Karalar, "Fiziksel olarak değilse de bütün kalbimle toplantıdayım."

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantıya Covid 19 rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Başkan Zeydan Karalar,
Zeydan Karalar, CHP Ekonomi Otobüsü toplantısına videoyla katıldı.Başkan Zeydan Karalar, “Fiziksel olarak değilse de bütün kalbimle toplantıdayım.”Fait Öztrak, “Sabahın 07’sinde beni arayarak, hasta yatağında toplantıyı yakından takip eden Zeydan Karalar’a çok teşekkür ediyorum.”Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Masası’nda görevli Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, genel başkan yardımcıları Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba ile milletvekilleri Aykut Erdoğdu, Özgür Karabat, Çetin Osman Budak ve Mehmet Güzelmansur, Adana’da temas, tespit ve incelemelerde bulundu.Sabah saatlerinde CHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP Ekonomi Masası heyeti, Adana’daki ticaret, sanayi, esnaf odaları ile iş derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, toplantıya videoyla katılarak iyi dileklerini iletti, başarı diledi.

ZEYDAN KARALAR’A TEŞEKKÜR
Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantıya Covid 19 rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Faik Öztrak, “Toplantıyı hasta yatağında olsa dahi, sabahın saat 07’sinde beni arayarak çok yakından izleyen, neler yapmamız gerektiğini söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a teşekkür etmek istiyorum. Kendisine geçmiş olsun diyorum” dedi.

ZEYDAN KARALAR, “ARANIZDA OLAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM.”

Şirin Park Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıya, Covid 10 tedavisi sürdüğü için bir videoyla katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, katılımcılara ve konuklara teşekkür etti.

Başkan Zeydan Karalar, “Sanayi Odası Başkanı, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve tüm odaların değerli başkanları, değerli yöneticileri ve çok değerli konuklar; hepinizi en derin sevgilerimle selamlıyorum, saygılarımı sunuyorum. Bu önemli günde aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşadığımı belirtmek istiyorum.

Ama bilesiniz ki bu kardeşiniz Adana deyince gerisi teferrufat diyen birisi. Üretimi, istihdamı, gelişimi çok önemsediğim için Adana’da olmanızın sevincini yaşıyorum. Son yıllarda Adana’da güzel işler olmaya başladı ve bunları birlikte başarmış, başarıyor olmanın gururunu yaşadığımı söylemek istiyorum. Kabul etmeliyiz ki bu gelişmeler ne Adana’mız, ne ülkemiz için yeterlidir. Korona salgınının da etkisiyle her şey altüst olmaya başlamıştır” diye konuştu.

DENEYİMLİ KADROLARIN İSTİŞARESİ YARARLI OLACAKTIR

Başkan Zeydan Karalar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekonominin yön bulmaya başladığı, endişeli, karamsar olduğumuz bu günlerde, tarımdan sanayiye, ekonomiyle ilgili konulardaülkenin en deneyimli kadrolarının istişare toplantılarından ötürü aramızda olmalarından son derece mutlu olduğumu söylemek istiyorum.Deneyimleriniz ve söylemlerinizle kentimizin ve ülkemizin ekonomisi adına çok faydalı olacağı muhakkak olan bu toplantı için şehrin belediye başkanı olarak ben özellikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Kalın sağlıcakla…”

Habere Ait Resimler

yukarı çık