• DOLAR

    Alış:32.3328 Satış:32.3419
  • EURO

    Alış:35.0918 Satış:35.1388
  • ÇEYREK

    Alış:3737.9 Satış:3797.3
14 Eylül 2020, Pazartesi 9:15 | A+ | A-

Başkan Zeydan Karalar bilimi önemsiyor

Büyükşehir ve ÇÜ Mimarlık Fakültesi arasında teknik iş birliği protokolü… Başkan Zeydan Karalar halka hizmet ederken bilimi esas alıyor Büyükşehir Adanalılara hizmet ederken bilimi ve uzmanlığı temel kriter alarak, iş birliği protokollerinin….

Başkan Zeydan Karalar bilimi önemsiyor
HALKA BİLİMSEL HİZMET İÇİN TEKNİK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜBüyükşehir ve ÇÜ Mimarlık Fakültesi arasında teknik iş birliği protokolü…Başkan Zeydan Karalar halka hizmet ederken bilimi esas alıyorBüyükşehir Adanalılara hizmet ederken bilimi ve uzmanlığı temel kriter alarak, iş birliği protokollerinin sayısını artırıyor.Adana Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi arasında, kent genelinde belediye yatırımlarının mimari projelerinin hazırlanması, ulusal ve uluslararası yarışmaları birlikte yapma ve teknik iş birliği amacıyla protokol imzalandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Duygu Saban, Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Yeğin, Öğretim Görevlisi Tolga Uzun ile Büyükşehir Bürokratları katıldı.

İŞ BİRLİĞİNE; ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜNDEKİ YAYA ÜST GEÇİDİ MİMARİ PROJESİ İLE BAŞLANIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kent ölçeğindeki tüm projelerimizi; sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve ilgili tüm paydaşlarla beraber tasarlayarak üretmeyi, Adana yararına birlikte karar almayı hedefliyoruz. Bu kapsamda; Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile teknik iş birliği protokolü imzalandık. İmzalanan protokol ile mimari projeler, ulusal ve uluslararası yarışmalar düzenlenecek, birlikte tartışılacak ve hayata geçirilecek. Protokol kapsamında ilk proje olarak Çukurova Üniversitesi Yurdu önündeki Yaya Üst Geçidi Mimari Projesi çalışmalarına başlanacak” dedi.

İŞ BİRLİĞİ KAPSAMI GENİŞLEYECEK

Başkan Zeydan Karalar, halka hizmet ederken bilimi ve uzmanlığı daima ön plana alacaklarını ve Türkiye’nin bir çok üniversitesiyle halihazırda çalıştıklarını vurguladı. Başkan Zeydan Karalar, Çukurova Üniversitesi’nin diğer bölümleriyle de iş birliği yapmak üzere hazırlıklar yapıldığını, ayrıca kentteki diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği olanaklarını artıracaklarını kaydetti.

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Duygu Saban da, Adana Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, çalışmalarında bilimi esas alan Başkan Zeydan Karalar’a teşekkürlerini iletti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık