• DOLAR

    Alış:32.3149 Satış:32.339
  • EURO

    Alış:35.087 Satış:35.1558
  • ÇEYREK

    Alış:3735.9 Satış:3797.1
13 Ocak 2021, Çarşamba 10:21 | A+ | A-

Kozan'ın kronik yağmur suyu sorunu ortadan kaldırılıyor

Kozan'ın kronik yağmur suyu sorunu ortadan kaldırılıyor Büyükşehir, Adana'nın dört bir yanındaki sorunları teker teker çözüyor Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Kozan ilçesindeki yağmur suyu sorununu ortadan kaldırıyor.

Kozan'ın kronik yağmur suyu sorunu ortadan kaldırılıyor
Kozan’ın kronik yağmur suyu sorunu ortadan kaldırılıyorBüyükşehir, Adana’nın dört bir yanındaki sorunları teker teker çözüyorAdana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Kozan ilçesindeki yağmur suyu sorununu ortadan kaldırıyor. Türkeli Mahallesi'nde bin 985 m uzunluğunda ve değişik çaplardaki borular ile yağmur suyu hattı çalışmalarına başlandı. Böylece, yağışlı günlerde oluşabilecek su ve sel baskınlarının ortadan kaldırılması hedefleniyor.

YAĞMUR YAĞDIĞINDA YAYA OLARAK KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEMİYORDUK

Mahalle muhtarı ve vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını belirterek: “Yağmur yağdığı günlerde yaya olarak karşıdan karşıya geçemiyorduk. Şimdi burada hummalı bir çalışma olduğunu görüyoruz. Yetkililer bize borular döşendikten sonra yağmur suyundan kaynaklı sel ve su baskını yaşanmayacağını söyledi.

Yağmur suyu hattının döşenmesiyle Feke yolundan gelen yağmur suyu taşkınlarından ve Ağlıboğaz Caddesi’nden gelen sudan bundan sonra etkilenmeyeceğiz inşallah” dediler.

Habere Ait Resimler

yukarı çık